Casino game 2 in 1
(szerencsejáték)

   Mint ahogy annyi minden más, úgy a ma bemutatásra kerülő játék is a pincéből került elő, miközben a színes ceruzákat a párom selejtezte ki. Bár semmi szükség rájuk, de mivel kutya bajuk, ezért nem volt szívem őket kidobni. No de akkor mit csináljak velük? Nyissak nekik egy dobozt a pincében, amire az van írva, hogy színes ceruzák?

 

 

Tulajdonképpen ez lett a vége, azzal az aprócska módosítással, miszerint
a doboz felirata színes ceruzák és tollakra változott. Mi az, hogy miért?

 

 

   Nos azért, mert a kínálkozó alkalmat, valamint a fiókomban már ki tudja mióta őrizgetett régi tollakat megragadván, kettős tartalmat kapott a doboz. Majd ha nagyon nem lesz hely, legfeljebb kidobom őket. Persze nem vagyok én olyan...

 

 

   Emlékeim szerint ez az apró lámpabura az ócska piros pillanatpáka tartozéka. Bár rendszerető ember vagyok, de annyira azért nem, hogy előkerítsem a pákát a pincéből (bár pontosan tudom, hogy hol van), majd visszaszereljem a helyére az izzót védő apró plexit.

 

 

   Azért nem árulom el, hogy miért nem dobom ki az ócska tollaimat, mert ennek leírása kapcsán nagyon gyorsan eljutnék oda, hogy egyszer csak szép sorjában elkezdeném megindokolni, hogy mit miért nem dobok ki. Annyi betű meg már nincs a billentyűzetemben, hogy azt én mind leírjam...

 

 

   Na jó. Legyen. De csak ezt az egyet! Ez egy töltőceruza, aminek volt egy kék toll párja is. Nem azért őrizgetem, mert emlék (ajándékba kaptam az anyósomtól), hanem azért, mert olyan jól, pláne hosszú időn keresztül szolgált, hogy egyszerűen nincs szívem kidobni.
  
A hosszú időt úgy kell érteni, hogy irodista koromban vagy úgy 10 éven át hordtam a zsebemben, miközben valami eszement mennyiséget írtam vele, valamint a golyóstoll párjával is ami már nincs meg, mert teljesen széttörött.

 

 

   A tollaim történetét tudom, ellenben azt, hogy ez a valami honnan van, azt nem. Na jó, odáig tiszta, hogy a pincéből, ahol is abban a dobozban találtam, melyben a Ganzuniv műszer és az időzítő is volt, de hogy oda honnan került, az már rejtély. Hogy ez eredetileg nem az enyém volt, az egészen biztos, mert engem soha még csak meg sem csapott a szerencsejátékok szele. Tetriszem ugyan volt, és az úgy kb. ekkora, de az sem nekem lett véve, hanem igazándiból a páromnak.

 

 

A hátulja teljesen ép, azonban szokatlan módon nyoma
sincs rajta semmiféle eredetet jelölő matricának.

 

 

Még ez a vastagság is csak azért kellett, hogy beleférjenek az elemek.

 

 

Melyek meglepő módon még sosem rohadtak hozzá az érintkezőkhöz.

 

 

Nem hiányzik belőle a másik két elem, mert ebbe csak kettő kell. Mindeközben
a jobbra látható pöcök ki tudja hány év után épp most engedte el magát.

 

 

Sajnos a kijelző mutatta értékből egy szó sem igaz.
Már úgy értem, nincs 999.999 dollárom.

 

 

 

   Nem a videó kedvéért nyomkodom a gombokat ennyire összevissza, hanem valóban fogalmam sincs a játékmenetről. Természetesen próbálkoztam úgy is, hogy leteszem a kamerát és jobban odafigyelek, de akkor sem értettem, hogy mikor mit kellene figyelnem, vagy csinálnom. Szerintem jobb ez így, mintha elveszteném pókeren a mit tudom én mit.

 

A hátlapban csak a teleptartó és a hangszóró található.

 

 

Utóbbi pákával lett belenyomorgatva a műanyagba.

 

 

Mondjuk szó se róla, az előlapban se nagyon van semmi.

 

 

A panel ezen oldalára került felszerelésre a Paca IC.

 

 

Miközben a másik oldalára a képen látható egy szem ellenállás jutott.

 

 

Ezek az üvegcserepek az LCD kijelző széléről váltak le.

 

 

   Néhány általános gomb funkcióját értem, de a játékspecifikus társaikét már nem. Itt aztán újra nekifutottam, de mivel hiányoznak az alapok, nem jutottam semmire. Mondjuk ha valami nem hiányzik az életemből, akkor az tényleg a szerencsejáték.

 

 

Kitettem az előszobába (a már korábban felboncolt társaihoz), de még
csak annyira sem értékeltem, hogy védelmül folpackot tekerjek rá...

Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg a
Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában.