Kombináció
(fogyjanak a kacatok)

Rendezhetnénk egy vetélkedőt, aminek az lenne a célja, hogy ki találja el, hogy mi a furcsa ezen a képen, de inkább elárulom. A hely! A felső polcon a kazetták és a hangfalak között nincs semmi! No de majd én hamarost rakok oda valamit!
Érdekes mód az előbbi tervem helyett levettem inkább a polcról ezt a valamit. Ez egy jóféle Panasonic DVD játékos. Majd százezer forint volt az újkori ára! Egy barátomtól kaptam, aki a kukából szedte ki. Még egy jó darabig használták is, csak aztán újra lapátra került, mikor már nem akarta látni a DVD-ket.
Viszont a sima CD-t látja, az írhatót és az újraírhatót is. Ez mentette meg attól, hogy újra a kukában végezze. Az mp3-at le tudja játszani hiba nélkül, s ha ezt tudja, akkor erre lesz felhasználva!
A megszokott szép zöld, de amúgy teljesen érdektelen panel.
Középen a mechanika.
Ezek pedig a hátsó csatlakozások. Van sztereó audió kimenete, és ennyi elég is.
A kezelése rém egyszerű. A play gombbal lehet elindítani a zenét, a nyilacskás gombokkal át lehet lépni a következő, vagy az előző zenére. Beletekerni nem lehet a számokba, mert azt nem hagyja. Valószínűleg apukám el fog boldogulni a kezelésével.

A fenti képen látható kombinációt állítottam össze a DVD-ből, valamint az előző két szétszedtem alanyból. Épp összeillik a Minimax hangfal az Unitra rádióval. Mondjuk kicsit hülyén néz ki a rádió a DVD tetején, de majd apukám elrendezi őket a telki tévéállványban. Már be is rámoltam az egész miskulanciát a nagyszobába, foglalják inkább ott a kacatok a légteret.
De sajnos minden hiába, hiszen az asztal alatt egy újabb rádió látható, amit direkt a szétszedtembe vettem...

Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg a
Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában.