Kalóz maci esete a CAD-al
(hülyéskedek, mint mindig)

Immáron félig tisztán, de mivel erősen eresztette a színét, ezért egyszerűen nem lehetett így hagyni, illetve így egyben, vagyis töltve kimosni. No persze lehet nyomogatni a vízbe, csakhogy fordítva működik a dolog! Szóval így egyben mosva, annál koszosabb lesz, minél tovább mossuk.
Ez az úgynevezett törekes töltelék. Jó keményre lehetett vele tömni a macit. Természetes töltőanyag, cserébe gyönyörű vörös levet ereszt. Amíg nem volt vizes, addig nem volt baj, ha csak az nem, hogy cefetül porzott.
Mit ne mondjak, ez azért elég gusztustalan egy tartalom. A valamelyik gyerek meg ezzel aludt.
Töltelék nélkül mosva egészen megváltozott a színe, hiszen most már nem engedi a színét belülről a törek. Ezzel az "engedi a színét" dologgal vigyázni kell. Például van olyan fekete fehér macink, aminek a fekete része megfogta a fehér részeket.
Száradás után meglepően fényes lett a bundája. Mikor megvettem, akkor azért nagyon nem így nézett ki! Mondjuk nekem koszosan is tetszett.
Innen kapta a nevét. Mármint arról, hogy szegénykém félszemű. Vagyis ezért lett a neve Kalóz. Ugyan én javasoltam a Jumurdzsák nevet is, csak le lettem hurrogva a párom által, pedig egyre nehezebb elnevezni a mackókat, merthogy van belőlük vagy kétszáz.
Andi kipróbálta ezt a szemet.
Majd ezt a másikat is. Ekkor segítségül hívtam a számítógépes tervezést, melyet rövidítve úgy hívnak, hogy CAD. Mert ugye így azért mégiscsak könnyebb próbálgatni a lehetőségeket.
Íme Bill a szomorú.
Véres Bill a szomorú kalóz.
Debill a vidám kalóz.
Fülig Jimmy a kretén medve.
Kapafogú véregér.
Szibill a rágott fülű meleg medve.
Mosolygós idegen egy távoli bolygóról.
Van olyan, hogy identitás zavaros macskamedve?
Végül annak ellenére megmaradtunk a hagyományos medvearcnál, hogy én aztán tényleg mindent megpróbáltam! No de egy nőt meggyőzni...
Nagyon szép lett!
Megállja a helyét a többi maci között.

Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg a
Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában.