Csirke konstruktőr project
(mentsük meg a madarakat)
fotó egy fehér köpenyes, de rémesen véres ruhás emberről (amolyan disznóvágás feeling) | Vásároljuk meg a hozzávalókat valamely bevásárló központban, vagy kedvenc hentesünknél. Ne vegyünk mélyhűtött csirkealkatrészeket! Nem dehibernációt akarunk elkövetni, hanem csak egy könnyed csirkeépítést. |
sonka, oldal szalonna, fél disznó vagy lófej, esetleg káposztából formázott répaorrú kocsányon lógó szőlőszemű szörny |
Nagyon figyeljünk oda, nehogy becsapjanak. Manapság rásóznak a gyanútlan vevőre csirkeaprólék címszóval igencsak kétes eredetű dolgokat. |
a teljesen szétszedett csirke, a tolla is, ízlésesen elrendezve egy nagy
vágódeszkán, asztalon, vagy hokedlin, esetleg jól elkülönülten félrerakott nem hozzávalók |
Íme a project hozzávalói. Bármit is adott a hentes, ne szereljünk be három zúzát, két szívet, és a nyúl láb sem kelléke ennek a projectnek. |
valaki éppen gyömöszöli befelé a hozzávalókat, esetleg idegen kéz dugdos a képbe egy másik csirkefejet |
Szép sorjában tömszködjük be a hozzávalókat a csirke tokjába (bőr), majd varrjuk be a betöltő nyílást. Varrjuk fel a csirke egyéb részeit, úgymint a két comb, a két szárny, valamint egy fej. Semmiképp se engedjünk teret kreativitásunknak! Szorgalom és önmegvalósítás ide vagy oda, a csirkének csak egyetlen feje van. |
vastag spárgával rondán összevarrott csirkéről kéne egy fotó | Ha jól sikerült a varrás (nem mint vakbélműtét végén a kórházban), akkor szinte nem is látszik a művelet nyoma. |
hurkatöltő vagy krémkinyomó (vérrel vagy málna szörppel töltve), esetleg
biciklipumpa, félig betolva a csirkébe, közben a képen dagadó izmok... kéne egy rövid videó, amin valaki veszettül ráz egy kopasz csirkét |
Töltsük fel a csirkét az őt működtető folyadékkal (vér), majd jól rázzuk össze, hogy belül biztosan mindenhová eljusson. |
enyv feliratú tejes dobozból valami fehér (célszerűen tej) folyik egy vájdling gőzölgő vízbe | Tegyünk a vájdlingba forró vizet, oldjunk fel benne egy kevés tollkötő enyvet. Ha kevés az enyv, akkor ugyanis kopasz marad a csirke. Ellenben ha sok az enyv, akkor meg majd nem fogjuk tudni kiszedni a madarat a vájdlingból. |
tollak úsznak ocsmányul a víz színén | Szórjuk bele a tollat az edénybe, majd keverjük el egyenletes eloszlásúra. |
egy kéz éppen lenyomja a csirkét a víz alá | Mártogassuk bele a félkész csirkét a tollas enyvbe. |
kép a tollfosztásról, de azért látszódjon, hogy nem tépés, hanem épp tollbeültetés folyik | Ami toll nem ragadt meg, azt szépen sorjában dugdossuk bele a madár bőrébe. Figyeljünk oda, hogy ne legyen munkánk esztétikailag kifogásolható. A csirkék ugyanis kiközösítik a ronda példányokat. |
sport témájú kép, alak lába elmosódott, éppen seggbe rúgja a csirkét, vagy a majdnem kész csirke hegesztés fényében | Adjuk meg a madárnak az élet beindulásához szükséges kezdő energiát. Egyszer már működött ez a csirke, s mivel ügyesek vagyunk, újra be kell hogy tudjuk indítani. |
mellig érő kerítésen át csirke bereptetve a többi közé, képen látszik az indító kéz, és a "boldogan" szárnyaló csirke | Tegyük be művünket a többi elkészített csirke közé. Éljenek a madarak, és az ő alkotóik! |