Nem hangfal formájú hangfal
(bár manapság  forma már nem mérvadó)

Hogy néz már ki ez a hangfal? Mely kérdés hallatán jogosan tehetjük fel a kérdést: Ha nem tetszik, akkor mégis minek vettem meg? Hát csak azért, mert egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne vegyek egy pár ilyen mini oszlopocska hangfalat. Nem volt egy akkora beruházás az az ezer forint, hogy ne mertem volna megkockáztatni. No persze mielőtt megvettem volna, többször is rákérdeztem magamnál: Két hangfal ezerért? Mivel végül az jött ki, hogy megéri, ezért megvettem. No persze nem azért, mert három hangszóró is van bennük, hanem ez csak egy mellékes tény. Jók lesznek ezt azt próbálgatni, mert olyan kicsik, hogy könnyedén elférnek bármi amúgy hangszóró nélküli gép mellett az asztalon.

Természetesen amint hazaértem, egyből szét is szedtem őket. Nekem minden bontható dolog ajándék. Nem kell nekem színes cifra masni, jó a csavar is, csak oldható kötés legyen. Ami pedig gyárilag nem bontható, azzal megküzdök. Mint az innen belülről nézve is látható, három igen apró hangszóró van a dobozban.
Ez egy közelkép a hangszóróról.
Brutális mi?
Így néz ki a helyéről kiemelve. Tiszteletet parancsoló látvány. Még akkor is az, ha az egész csak három centi átmérőjű! Ráadásul gumimembrános. Kell is az, hiszen másképp hogyan lengetné meg a levegőt. Igen. Eltaláltátok. Sehogyan sem lengeti meg.
Azért ejtsünk néhány szót a hangjáról.
- a magasai nem kifejezetten csilingelők
- a mélyei miatt sem kell tartanunk a szomszédok feljelentésétől
Viszont a fenti hibáktól eltekintve
meglepően normális hangja van. Ezt úgy kell érteni, hogy egyáltalán nem kellemetlen rajta zenét hallgatni. Ezt úgy szokás mondani, hogy együtt lehet vele élni. Valami mélynyomóval kiegészítve, átlagos zenehallgatásra, illetve egy PC mellé megfelel.
Íme egy bíztató felirat a hangszóró hátoldalán. A 12 Ohmos hangszóróra igaz a mondás: Hármat mondok, négy lesz belőle. Mármint a három párhuzamos 12 ohm épp kiadja a 4 ohmot.

Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg
a Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában...