Vettünk az asszonnyal egy kutyát
(élőt nem szabad, az ugyanis nem nekünk való

Amint a közelébe kerültem, egyből fel is boncoltam. Na ezért nem való nekem kutya! Meg persze más állat se... A boncolástól persze egy kissé összeesett a jószág, de ez minddel így van, aminek kiszedik a belsejét. Ez a játék egy meglehetősen komoly mechanikájú kétmotoros kivitel, minek okán az átlagnál többet tud nyújtani. Szóval ez a jószág nem csak járni, hanem ez kérlek még pisilni is tudott! Felcsapta a lábát, és a hasában lévő tartályból... De aki látott már kutyát az tudja.
Íme a külcsín és a belbecs egymás mellett. Itt kívánom megjegyezni, hogyha lelkileg érzékeny a gyermek, akkor jobban tesszük, ha a kedvenc játékának boncolásakor kivisszük a szobából, ugyanis nem mindenki bírja elviselni a látványt, mikor darabokra szaggatjuk a barátját.
Ez a lehetetlen formájú burkolat fedte a mechanikát.
Mit ne mondjak, az már biztos, hogy ez így félbetépve meglehetősen horrorisztikus!
Ez egy talán kevésbé ijesztő, nem annyira borongós hangulatú felvétel.
A műkutya egy meglehetősen lüke állat, hiszen a képen látható példa alapján még akkor is képes örülni, mikor épp a füleinél fogva lógatja fel az ember. Arról nem is beszélve, hogy még a tartalmától is meg van fosztva, szóval ez már csak egy kutyabőr.

 

 

 

Végezetül álljon itt egy horror videó, a megnyúzott eb céltalan kószálásáról.

Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg
a Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában...